Wednesday, 19 September 2012

Let Bygones Be Bygones :'/





Assalamualaikum . Wassup guys ? Okayy semalam berapa haribulan eh ? 18/9 kan ? Oh goshh , tarikh keramat buat Eyra . tarikh dimana kesedihan yang melampau :'/ kenapa ? it's because , on 18/9 it have been 2 months I lived without his love . Oh goshh , semalam Eyra happy gilaa kowt . sebab tak ingat langsung semalam berapa haribulan . Then , time buat essay Eyra tanya Atikah . " weh , harinie berapa haribulan ? " Atikah said " hari nie 18/9 " Me " Hah ? 18 ? " Eyra terus terdiam . terus takde mood . Hmmm , Ya Allah , cepatnya nya masa berlalu , dah 2 bulan Eyra hidup tanpa dia . Disebalik ayat " 2 months already I lived without your love " have thousands of meaning . maksudnya yang mendalam disebalik ayat itu ialah " 2 months already I've been hurt and suffered without your love " Oh Allah , I really miss him . sometimes i feel so stupid hoping we can get back like we used too , but sometimes i feel like he still love me like I do . Ya Allah , do give me sign . Did he really loves me ? Hmmmmm , Eyra still ingat , dia pernah cakap kat Eyra macam nie " Awak , saya harap hati awak macam hati saya , yang sentiasa sayangkan awak " Now , it;s my turn to say this word to you , " awak , saya harap hati awak macam hati saya yang sentiasa sayangkan awak dan still setia dengan cinta kita yang dulu " Ya Allah , sedihnyaaaaaa :'/ but I've to be strong right ? let bygones be bygones . but sometimes i feel lonely . Yess , I do miss you dear ex . Can you be mine back ? oh goshh , i'm just hoping for stupid damn thing that never be reality . Okay , I hope I can be as strong as my mother :') Please pray for me k . Iloveyou dear ex :*

Monday, 17 September 2012

WHY ?


Assalamualaikum awak :*  so wassup ? sihat ? Okay , Eyra pun sihat . So today , I'm just wanna to tell you about myself . Okay , lepas 18 Julai 2012 , Eyra rasa diri Eyra dah lain . kenapa ? i don't know why . sekarang nie kan , Eyra rasa terlalu lalu malas nak text or call kawan kawan kalau takde hal penting . Rasa macam , setiap kali ada orang text , rasa macam err " malasnyaaa nak layan , kenapa kau text aku " itulahh kata-2 yang selalu Eyra cakap . But bila dapat text daripada dia , Eyra rasa excited gilaa gilaa . OMG , OMG ! Why do i'm acting like this ? Why ? So , kepada sesiapa yang text or call eyra , sorry sangat sangat sangat , Eyra just takde mood and rasa annoying dengan diri sendiri . Please faham keadaan Eyra . Lagi lagi kalau yang text tu Lelaki , I'm damn serious , Eyra gilaa gilaa malas ouh . So sorry guys , Im so sorry . Please understand my problem :/ tengok gambar tuu ? muka serious kan ? Masa tuh Eyra tengah marah dengan diri sendiri . why ? Sebabnya , Eyra rasa diri Eyra bodoh sangat sebab still mengharapkan dia . perlu ke Eyra terus berharap pada Dia ? Sometimes dia bagi Eyra harapan , but sometimes Eyra rasa dia macam malas nak layan Eyra . Ya Allah , do forgive my sins , please give me sign . I need you help dear ALLAH :'/

Sunday, 16 September 2012

OLD FRIENDS , IMISSYOU :*

Assalamualaikum , Hai Hai Hai :*  second entry for today . Wanna to tell you about my old friends . Ilove them . Korang , aku tak pernah lupakan korang tawww . Korang sentiasa ada di hati aku . aku sayang korang sangat sangat . imissyou a lot babe (':


First of all , this is Amirah Aishah Bt Markom . She's my best friends . Dia cantik kan kan ? Ehh , mestilah , tengok kawan dia . Hewhew :D Myra , aku sayang kau sangat sangat weh . Aku sentiasa ingat kau . Kau sentiasa di hati aku . Jangan pernah kau terfikir aku akan lupakan kau . Takkan Myra . takkan . aku akan ingat kau selalu weh . iloveyou :*


Okayy , si comel ini pula nama dia Zora Tasya bt Khairi . Dia sangat tembam dan sangat comel . Hewhew :D Zora , aku ingat lagi , kau setiap kali kau nampak crush kau , mesti kau cekik aku . Lahaiiii , elak terputus je weh kepala aku . takpe-2 , aku halalkan je . HAHAHA xD



 Sorry if gambar tak clear sangat . Ni Eyra cilok drpd album orang . hewhew . From left , me , Nadiah and Norishah Izwani bt Ahmad Fauzi or nickname dia Noni . Noni nie suka buat lawak yang menyakitkan hati . even macam tuu , kadang-2 lawak yang dia buat lawak bodoh . HAHAHA xD tergelak aku weh .


Next , this is Syakirul Azim . Smart kan ? Ehemmm , biasalah , anak orang kaya woiii :D HAHAHA xD dia sangat sengal k , dan dulu Eyra selalu gaduh dengan dia . but now , semua dah matang , so , no more gaduh gaduh . HAHAHA xD berdamai :)


::: Korang , iloveyou tawtaw . remember me always and please remember that I'll never forget you guys , you are my friends and will always be my friends . Iloveyou till Jannah :*



Saturday, 15 September 2012

FRIENDS TILL JANNAH :*

Assalamualaikum . Hi Hi peeps :D Okayy , for today kita nak ceritaa nie . Okayy , lagi 2 minggu lagi untuk sampai ke tarikh penubuhan group A B C . Yeahhh , that's my group . A B C  is stand for Aku Budak Cool . Sounds funny right ? So what ? HAHAHAH xD so pada 30/9/2012 . Alhamdulillah , cukup setahun kami dah bersatu sebagai satu group yang gila gila . Macam-2 kami dah lalui bersama . Sampai tak ter-listkan . Kami pernah bergaduh , hampir berpecah dan macam-2 lagi . And Alhamdulillah , even kami pernah gaduh besar disebabkan tak tahan dengan sikap masing-2 , lastly , kami bersatu kembali . Kami selesaikan dengan cara baik . Kami berkumpul satu meja , then masing-2 akan cakap apa yang tersirat di hati masing-2 . apa yang tak puas hati . And , lepas dah dengar apa yang negative tentang diri sendiri , kami try untuk berubah . Then , kami kembali bersama . Everything kami buat bersama . Even kami class lain-2 , tapi kami tetap solat sama-2 , balik sama-2 . datang sch sama-2 . Sweeet kan kami ? K dah tahuuuuu xD HAHAHA . so , harap tahun nie dapat raikan setahun kami bersama dengan lancar :D Yeahhh , i love them so fucking them much :* scroll ke bawah yeahhh :D



Okayy , first of all this is Nurul Nabilah bt Abdul Kadir or nama popular dia Cik Nab :D Dia seorang yang sangat sporting dan gilaa gilaa . Kalau kawan dengan dia memang korang akan gelak tak henti-2 . Masalah dia ialah , dia suka touching dengan Eyra . Lahaaiiiiii :3


Hai , awek lawa nie nama dia kan kan Nur Insyirah Mardhiah . Nama glamour dia sardin . Eh ? mesti pelik kan ? Eh , ada kisah disebalik nama glamour dia tuh . Malas ah nak cerita :P awek lawaa nie single lagi tawtaw . Kesian dia kan kan ? Lawa tapi takde yang punya . Dia serik bercinta kerana sering kali dikecewakan . Ex dia tak guna , awek lawa pun nak curang lagi kan ? Err :3


Awek lawaa number 3 nie pulak nama dia Nur Ainul Hayani or nama glamour dia Nonol . Dia seorang yang pendek dan comel . dulu dia seorang yang pendiam but now , bukan main otai lagi k . HAHAHA :D


Si tembam ini pula nama dia Shariza . Dia sangat tembam dan sangat Hot k . Dia comel sangat sangat sangat . Ramai geram dengan pipi dia yang tembam tu . Hewhew xD


Okayy , si gepeng ini pula nama dia Athirah . dia yang sebelah kiri tu yee (: Dia lah si sepet aku . Selalu gaduh dengan aku pasal hal sepet . HAHAHA . dia ejek aku sepet , aku ejek dia sepet . Lastly , kene marah dengan Shariza . dia kata dua dua sepet . Err :3 Hahaha xD


Mereka jantung hati sayaa k . kepada sesiapa yang berjaya merompak hati mereka , tolong jaga baik-2 . jangan lukakan hati mereka , kalau tak . saya santau awak straight masuk kubur . Kbaii . Iloveyou till jannah :* 


HI :*



Assalamualaikum . Hai Hai Hai awakkk :* Lama dah kan tak update blog ? Almaklum lah kan , saya kan PA Rosmah . Eh ? HAHAHAH . k merepek . So wassup guys ? sihat ? Eyra sihat jee . Alhamdulillah . So , for today , I'm wanna to tell you about what happened for the last few weeks . Okayy , pada 7 september . Eyra dan class Eyra yang tercinta buat farewell party for our beloved ustaz Ahmad yang dikhabarkan tidak akan mengajar kitorang lagi . Ouh , so sad . So , nak tengok gambar ustaz kami ? Scroll ke bawah pleaseeee :D

                               
See , our beloved Ustaz Ahmad . Orang sarawak weh :D



 The Girls with Ustaz . Peaceee :D



Syuhada with Ustaz . Okayy , semua jealous dengan Syud sebab dapat snap gambar dengan Ustaz macam nie . Ustaz buat muka comel ouh . jealous much :*


Party nie acah-2 jee sebenarnya . Ustaz tak jadi pindah pulak woii . HAHAHAHA . lawak siakk . Pengetua tugaskan ustaz supaya stay and ajar kitorang P.Islam . Wahh , ini yang best nie . Ustaz paling sporting pernah Eyra kenal . Beliau banyak simpan rahsia kelas kami . dan beliau bagi nasihat kalau sukakan seseorang , say these words to him/her " Saya suka awak , tapi saya taknak couple dengan awak " Okayy semuaaa ? ikut cakap ustaz k ? Heeeeeeeee , Ustaz Ahmad I really glad you came back to teach us . Thanks for being a good teacher and good friend to us . We love youuuuuuuuuu :*




Thursday, 16 August 2012

Eh , Ahad Rayaaa ? :O

Assalamualaikum and Hai Hai Hai . korang sihat tak ? Alhamdulilah Eyra pun sihat :) Hey hey , amacam persiapan raya ? Dah cukup ? Eyra belum lagii . tahun nih spirit nak raya takde sangat wooooooo . Sedih nak say goodbye to Ramadhan :'( Hmmmm , tahun nih korang balik mane haaa ? Eyra tahun nih balik Kelantan . Pagi raya baru balik . Hehehe , mama kata nak elak traffic jam . Alahai , layannn jeee . balik lambat boleh shopping last-2 minute kan kan ? confirm sale habissss . Wuuuuuuuuuuu ~ Eyra harap sangat , Eyra dapat lupakan semua masalah Eyra masa kat kampung . Dah tak nak ingat yang pahit , ingat yang sweeet sweeet je . Hehehe :) So , Eyra dah tak tahu nak taip apa , so SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN . Eyra mintak maaf sangat sangat kat korang semuaa , if ada buat salah , buat korang sakit hati or ada entry Eyra yang buat korang tersinggung . Maafkan Eyra . Eyra tahu Eyra banyak dosa dengan korang . Sekali lagi maafkan Eyra . Eyra harap kita dapat 0 - 0 balik k ? Let's start a new life yeahhh :D Iloveyouuuuu korang , thanks selalu support Eyra . Thanks dah maafkan kesalahan Eyra . Eyra hargai sangat sangat . So , papehal , just tinggalkan memo or whatever dekat shoutbox k ? Mmuuahhh :*

Saturday, 11 August 2012

BYE BYE RAMADHAN :(

Heyy , entry kedua for today . Ooppps , topic sedih lagii LOL . i bet ramai kowt yang tak sedih and tak sedar . Everyone always talking about RAYA RAYA AND RAYA . heyy , wake up guys ! Ramadhan dah sampai ke kemuncaknya . tinggal beberapa hari je lagi nak kumpul pahala banyak banyak . But , tipuuu lah kan kalau Eyra cakap Eyra tak fikir pasal raya . Eh , fikir jugak laaaaa , but still fikir pasal Ramadhan jugak . Tahun ni semangat nak raya tak berapa nak ada , sebab hmmmmmmmmmmmmmm . k nvm , let's talk about something else . so , baju raya coulour apa sayang tahun nih ? Kalau warna biru , kita geng . Hehehe . act tema family warna Merah , Eyra tiba-2 je sesat pilih warna biruu . well , ilove blueeee . Hewhew :D That's all , bye bye . Fly to twitter . Do follow me guys @Eirra_Eirwani ;) i will follow you back later , mention me k ? Thanks :D

AKU KUAT ^^

Hai and Assalamualaikum .
So wassup guys ? sihat ? Oh , Eyra pun sihat jugak . Cuma hati jeeee kurang sihat . Hewhew . Alahai , rindu ouh dengan blog kita yang burukkk nih . Sorry guys , dah lama tak update . malas + busy . busy ? mesti korang akan kata Eyra just bagi alasan busy je kan ? But , itu kenyataan nya . Eyra memang busy layan BF baru kitaaa . Iaitu TWITTER . Yeahh Yeahhh , now  i love twitter so fucking damn much . NO HATERS , NO GAME REQUEST AND NO NO NO . facebook menjadi semakin bosan bosan dan bosan . Err , but Eyra still on facebook sebab kita tak boleh lupa daratan kan kan kan ? Sebelum ada twitter kita bermula berjinak jinak dengan facebook . Bila dah ada twitter , facebook jangan dilupakan . Yeahh Yeahh (Y) back to the topic , AKU KUAT ? i bet you guys must wondering why the topic is sooooooooo sad ? Yess , SADLIFE is mine now . NO MORE HAPPINESS . you know why ? It all because of him . No , it's not his fault . But , it's the God fate . Now Eyra dengan dia cuma kawan . I repeat KAWAN . Err , yess memang orang lain akan cakap eyra beruntung , at least boleh kawan dengan dia . tak bermusuh dengan dia . But , bukan kawan pun sebenarnya . kalau kawan , at least dia akan call or text Eyra tanya khabar , but now ? Hmmm , it's nothing . No more text or call from him since 18 July 2012 . Oh , how could he is ? Hmmm , but bukan salah dia pun , dah ALLAH dah tentukan kami tak kekal lama . Okayy , Eyra redha . semoga Eyra kuat dan tabah . Guys , doakan Eyra pleaseeeeeee :) Oh Thanks comel Thanks handsome doakan Eyra . I really really appreciate that . Kbai . Salam Ramadhan ke-22 :)

Wednesday, 11 July 2012

Oh My Life ;)

Assalamualaikum guyss ;)
Such a long timee , takde post from me right ? macam biasaaaa laa , such a busy life right now . Focus study and spend time with family . Life sekarang lebih busy drpd sebelum sebelum nih . Kene focus study cuz result makin teruk . Kesian mama and ayah :(  So , memang susah lewww nak ada masa update blog . lagipun , now Eyra lebih berminat on twitter than  facebook and blog . Cuz , dah ramai follower . Hewhew :)  Hmm , now even life Eyra makin busy , but at the same time , life Eyra makin happy . Dengan adanya DIA . oh my crush , ILY :* siapa tak suka kan , kalau kita boleh texting or on the phone dengan crush . Mestilah sukaaaaaaaaaaaaaaa kan ? Hikhik :D he makes my day better than before . hope he can be mine ;) btw , hope you guys can pray for my success , cuz petang nih ada exam , empat paper lagi tuuuuu . alahai , membazir kertas je cikgu nih :( Haishhhh ~ but exam is exam . no more objection ! Bye bye sweetheart :*

Wednesday, 30 May 2012

HOLIDAY

Assalamualaikum and Hello guys . Lama bukan Eyra tak update blog ? so sorry k ? Im just a little bit busy with my life . lot of thing happened . kalau nak di LIST kan , memang tak habis rasanya . So , now im just wanna to share with you some story about bulan May . Oh God  , i love May so much . A lot of thing happened and some of the thing make me happy and sad . but , Eyra rasa bersyukur sangat , birthday yang ke-14 tahun ni , memang awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gila (Y) you know what ? tahun ni , a lot of present and suprises that I get . Terima kasih Ya Allah , kerana mengurniakan aku keluarga serta kawan-2 yang baik dan sweet macam mereka , mereka dan mereka . Eventhough , tahun ni merupakan tahun paling banyak aku diuji , tetapi pada bulan May Allah telah mengurniakan banyak kegembiraan kepada Eyra . Eyra bersyukur sangat sangat sangat . But , just one thing more that I really want , it is HIM  . maybe , I just dreaming about someone that never be mine . Nvm , I understand . Okayy , no more Sedih Sedih . Chill baby :)



Wednesday, 11 April 2012

Aku sayang dia :*

Assalamualaikum korang . Amacam sehad ? today , Eyra mahu story pasal someone . nak tahu sapeee ? scroll ke bawah ::


Heyy semua , budak omeyy atas ni nama dia WAN AISHAH . Dia baik sangat . Dia baru form 1 . Dia junior yang baik . Eyra sayang dia sangat-2 . dia suka cerita masalah dia . Eyra suka tolong dia . Eyra dah anggap dia macam adik kandung dah . Eyra harap , hubungan erat kami akan berkekalan . Eyra sayang dia gila-2 laaaa . ILOVEYOU adik omeyy :*

:: Adik , akak harap adik kuat hadapi semua dugaan yang datang . Walau apa pun berlaku , akak tetap sayang dan akan selalu ada untuk adik . Akak sayang adik sampai akak MATI . ILOVEYOU :*




Next , this is NUR SALSHAMIRA . dia pun baik denga Eyra . Dia junior yang omeyy dah HOT . Eyra anggap dia macam adik kandung Eyra :) Eyra sayang dia :*

:: Adik , akak harap adik jumpa lelaki yang terbaik dalam hidup adik . akak tak suka tengok adik sedih sebab Lelaki . Akak sayang adik sampai MATI . ILOVEYOU :*

Tuesday, 3 April 2012

HAPPY BIRTHDAY xD


Assalamualaikum . Hai Comel , hai Handsome :') Hari ni hari istimewa taww . Hari ni birthday senior Eyra yang comel ni . COMEL TAK ? of course lah kan ? Nama dia IWANI . hari ni dia dah tua dah . dah 15 y/o . Alolo , dah 15 pun , still pendek lagi . pendek-2 pun comel . Hehehe . Kak wani ni senior yang paling Eyra sayang . Sporting gilaa ah . Mmmuahh :*

= Kak Wani , HAPPY BIRTHDAY xD semoga kak wani di-LONG kan umur and di-CHEAP kan rezeki . Eyra sayang kak wani . Mmmmmmmmmmmmmmmmmmuahh :*

Sunday, 18 March 2012

ILOVEYOU FRIEND xD

Assalamualaikum . . . Eyra just nak share satu story pasal classmates Eyra . Eyra sayang dorang sangat-2 k ? *Girls only* kenapa korang tanya ? Meh sini , Eyra nak cite . Pernah sekali tu , Eyra menangis kat surau sekolah disebabkan sebab-2 yang tertentu . n then , bila dah start nangis , kawan-2 Eyra yang tgk , terus dtg dekat Eyra n tanya kenapa . Eyra tak sangka dorang caring pasal Eyra . n then , tiba-2 sorang kawan Eyra tu datang kat Eyra and dia cakap , ' Eyra , sorry aku tak dapat tolong , aku nak cepat , sorry sangat-2 k ? ' maksud kawan Eyra tu , dia mintak maaf sebab tak sempat nak pujuk Eyra . sebab dia nak pegi solat . Eyra gila-2 terharu dengar dia cakap macam tu . Eyra sayang dorang sangat-2 , even Eyra tak rapat mana pun dengan dorang . tapi , sikap caring dorang tu , memang buat Eyra cair . Eyra terharu gila . starting from that day , Eyra dapat tahu mana kawan yang LAYAK digelar KAWAN . Kawan masa susah dan SENANG .

#Last word from me to them : Korang , ILOVEYOU sangat-2 . Eyra sayang korang sampai mati tahu tak ? you guys , such a good friend of mine . Thankyou soooooooooo much babe :')#

5 months 17 days :'(

Okay , just nak bagitahu dengan BANGGA NYA , Eyrra Eyrwany sudah jadi JANDA ! HAHAHAHAHAHAHHAHAH . OKAY , KIDDING xD Eyra sudah single . mesti korang pelik kan , kenapa Eyra tak sedih ? Eyra pun manusia jugak . takkan tak sedih kowt . tipu la kalau Eyra cakap Eyra tak sedih . Eyra memang sedih , tapi , nak buat acane kan ? Dah orang tak sudi , nak buat acane . Eyra terima je la . OKAY . Eyra harap Eyra dapat ingat dia sampai bila-2 . ni la relationship paling lama setakat ni .

#Last word from me to him : Thankyou for being mine before , sayang#

Sunday, 26 February 2012

ESOK :')

ESOK MONTHLY TEST 1 . OH  NOOO ! ESOK JUGA 5 MONTHS KAMI BERSAMA . KBAI :')

Wednesday, 22 February 2012

Miss You Dear :')

ASSALAMUALAIKUM :D hai korangg :') Rindu laaa dengan blog buruk nih . HAHAHAHAHA . next entry Eyra will story-2 kat korangg pasal LAWATAN  . just wait kayy . Kbai . mahu pergi sekolah yang memboringkan itu . Muahahahahah . Sayang semuaa follower xoxo

Sunday, 5 February 2012

Annoying Gilaa :p

Hey peeps , Happy MONDAY :D Eyra just nak story-2 sikit kat korang pasal ada lah sorang HAMBA ALLAH nih . Annoying gilaa weh . Dia dah lah LELAKI , nak perang mulut dengan Eyra pulak . Tak maluuu ke , gaduh dengan PEREMPUAN hah ? YA ALLAH , Eyra sakit hati dengan dia , drpd first time Eyra  jumpa dia kat sekolah lagii taww . Asyik-2 nak kutuk Eyra . Eyra tahu lah ken , Eyra tak cantik . So , jatuh lah saham dia kalau dekat dengan Eyra . Pikir Eyra hadap sangat ke nak dekat dengan dia ? Tak punn lah ! Eyra lebih Rela dekat dengan MONYET drpd dekat dengan mamat tu . Harap muka je Hensem . Tapi , perangai cam SIALL je . tak paham maksud SIAL ? Kau tengok diri kau , kau lah SIALL tu ! Huh . serious wehh , aku memang TERASA gilaa dengan kata-2 kau ! Ye wehh , aku sedar lahh ken , aku tak CANTIK , tak COMEL macam perempuan-2 yang selalu kau usha tu . Tapi , aku pun ada PERASAAN doe . agak-2 lah ! Lepas kau , mengata aku , kau ADD aku kat FB pulakk ? banyak kali aku Pk , nak app ke tak . Last-2 aku app jugak kau . Aku APP  kau , disebabkan , aku nak kau baca status-2 yang aku buat khas untuk kau sayang . Aku harap kau terasa n kau SEDAR yang kau dah sakitkan hati aku . KFINE ! aku malas nak kutuk kau lagi . But , AKU harap kau sedar !


#HARAP MAAF KERANA SAYA MENGGUNAKAN AYAT KASAR UNTUK ENTRY KALI INI . INI KERANA SAYA HANYA MELUAHKAN APA YANG SAYA RASA . SORRY AGAIN PEEPS :D

 

Saturday, 4 February 2012

Awek-2 Comel :D

Hey There , Im Eirra (: kayy-2 , mengarut lettuw . hehe . today , Eyra nak story-2 pasal KAWAN Eyra pulokkk . Pasal Family , Eyra tak mao cerita . Kang ada yang sebok jadi STALKER kang . HAHAHAHAAHAHAHAH .* Perasan gilaaaa doeee :p * Bla bla bla . mengarut je aku tahu . Kayy , first , I wanna to tell you guys about someone that I really love about her is her attitude . Who is she ? Kayy , scrolll ke bawahh kayy :D


Okayy-2 , si COMEL ini ialah NUR INSYIRAH MARDHIAH .Comel tak ? Hehe . Baru je Single nih . Hehe (: Okayy , I love to tell her my secret . She is a good listener . I love her kayy . Dont take her from me . Kami start berkawan since 2011 . That is our junior Year . HAHAHAHA . Yeahh ! masa sekolah rendah dulu , kawan jugak dengan dia , tapi taklah rapat macam sekarang . So , Eyra harap kitorang akan kekal berkawann selamanya . * kawan sampai mati * I hope that very muchh . 

So , who's Next ? Just Waitt n See (:




HOHO , sape tu ? kayy , aku tahu lahh ken , yang sebelah kiri tu tak cantik . Kay , now kita just nak cakap pasal yang sebelah kanan tu je , nama awek itu ialah NUR AINUL HAYANI . Hoho . Comell kan ? she also a good listener . I also like to tell her my secret . But , she will be the second person to know that . HAHAH . sorry kaayy :p She Still single . Dia setia menunggu PRINCE CHARMING dia tu . Ntah sampai bila lah nak tunggu tuu . Hadoiii . Pape pun , dia nih sporting . ILOVE HER xoxo



Next , this is NURUL NABILAH . Dia nih seorang yang extra sporting n perangai dia memang gilaa-2 . but , dia nih , suka buat sesuatu tanpa memikir risiko . Tuh je lah masalah dia . HAHAHA . n one more thing , dia nih kuat tacing orang nya . But , kitorang dah biasa dah . kadang-2 tu kitorang pujuk . Kadang-2 , biar je . Baik sendiri nanti . HAHAHA . nothing more about her , ILOVE YOU kawannn :D


HAHA . si gepeng ini pulaa namenya ATHIRAH . kami selalu panggil dia YOB ! act nama bapak dia sebenarnya . HAAHAHAH . dia tak kesahhh punn lah . Dia nih kecoh kalau orang buat kawan dia nangiss . Dia juga sporting orangnyaa . Dia juga merupakan , ustazah dalam group kami nih . Dia yang selalu nasihat kan kitorang . Act , dia pun buat jugak . HAHAHA . whatever it is , ILOVE HER TOO :D



last but not least , Eyra nak cerita pasal si tembamm kita nih . Yang sebelah kanan itu tawww . yang kiri itu gepeng . HAHAHA . Dia comel gila-2 taww . Kitorang suka picit Pipi dia yang tembamm itu . HAHA . dia juga pantang dicabar . Jangan lah korang cabar dia untuk tumbuk korang . Dia PASTI akan buat betol-2 punyaa . Tak tipuuu . sekali kena CONFIRM sakit wokkk ! HAHAHA . ILOVE HER :D

I REALLY HOPE THAT WE WILL BE FRIEND TILL THE WORLD END xoxo


Heyy All :)

Hai , Hello , Alohaaa :D Hey peeps . My name is Eirra Eirwani Bt Zamri . I am 14 y/o girl . Im from Shah Alam . I studied at SMK JALAN KEBUN . I LOVE JALAN KEBUN . HAHAHAHAAH . Kay-2 tahu name sekolah Eyra tak gempakk macam sekolah korang kan ? ingat Eyra kesahh ? Tak punn sayang (:
So , malas nak tulis panjang-2 , so , nak tahu lebih lanjut just add me as your friend at FACEBOOK . Just type Eyrra Eyrwany . Jangan lupa FOLLOW kayy . Thankyou sayang-2 semuaaa :*





Okayy-2 . mesty korang cakap BURUK / HODOH or bla bla bla kan ? 
Eyra Tak kesahh . hanya menjadi diri sendiri :D


Salam Maulidur Rasul (:

Heyy Readers , Eyra just nak ucapkan untuk semua UMAT ISLAM , SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL . Banyak-2 berselawat ye . Ingatkan perjuangan para pejuang ISLAM dan juga Nabi Muhammad SAW . Semoga kita bersama sama mengingati pengorbanan Rasulullah . ILOVE NABI MUHAMMAD SAW :D

Heyy ! New Blog Yeah :D

Asssalamualaikum :D 

Eyrra Here . Kayy , just wanna to say , WELCOME TO MY NEW BLOG YEAH ! 
Eyra buat blog baru nih  kerana satu sebab je , iaitu , blog Eyra yang lama-2 tu dah mental kowt . first-2 , tak boleh nak di EDIT . last-2 , blog tu tak boleh nak bukak langsung . Hadoii , sedih lah . Dah lah follower dah ramai . HAHAHA . ramai ? Perasaannn gilaa kan ? Kay-2 . takpe , so , Eyra harap Eyra dapat cantikkan blog nih n harap korang boleh follow ramai-2 kayy . Thankyou sayang-2 semuaaaa :*