Sunday, 26 February 2012

ESOK :')

ESOK MONTHLY TEST 1 . OH  NOOO ! ESOK JUGA 5 MONTHS KAMI BERSAMA . KBAI :')

Wednesday, 22 February 2012

Miss You Dear :')

ASSALAMUALAIKUM :D hai korangg :') Rindu laaa dengan blog buruk nih . HAHAHAHAHA . next entry Eyra will story-2 kat korangg pasal LAWATAN  . just wait kayy . Kbai . mahu pergi sekolah yang memboringkan itu . Muahahahahah . Sayang semuaa follower xoxo

Sunday, 5 February 2012

Annoying Gilaa :p

Hey peeps , Happy MONDAY :D Eyra just nak story-2 sikit kat korang pasal ada lah sorang HAMBA ALLAH nih . Annoying gilaa weh . Dia dah lah LELAKI , nak perang mulut dengan Eyra pulak . Tak maluuu ke , gaduh dengan PEREMPUAN hah ? YA ALLAH , Eyra sakit hati dengan dia , drpd first time Eyra  jumpa dia kat sekolah lagii taww . Asyik-2 nak kutuk Eyra . Eyra tahu lah ken , Eyra tak cantik . So , jatuh lah saham dia kalau dekat dengan Eyra . Pikir Eyra hadap sangat ke nak dekat dengan dia ? Tak punn lah ! Eyra lebih Rela dekat dengan MONYET drpd dekat dengan mamat tu . Harap muka je Hensem . Tapi , perangai cam SIALL je . tak paham maksud SIAL ? Kau tengok diri kau , kau lah SIALL tu ! Huh . serious wehh , aku memang TERASA gilaa dengan kata-2 kau ! Ye wehh , aku sedar lahh ken , aku tak CANTIK , tak COMEL macam perempuan-2 yang selalu kau usha tu . Tapi , aku pun ada PERASAAN doe . agak-2 lah ! Lepas kau , mengata aku , kau ADD aku kat FB pulakk ? banyak kali aku Pk , nak app ke tak . Last-2 aku app jugak kau . Aku APP  kau , disebabkan , aku nak kau baca status-2 yang aku buat khas untuk kau sayang . Aku harap kau terasa n kau SEDAR yang kau dah sakitkan hati aku . KFINE ! aku malas nak kutuk kau lagi . But , AKU harap kau sedar !


#HARAP MAAF KERANA SAYA MENGGUNAKAN AYAT KASAR UNTUK ENTRY KALI INI . INI KERANA SAYA HANYA MELUAHKAN APA YANG SAYA RASA . SORRY AGAIN PEEPS :D

 

Saturday, 4 February 2012

Awek-2 Comel :D

Hey There , Im Eirra (: kayy-2 , mengarut lettuw . hehe . today , Eyra nak story-2 pasal KAWAN Eyra pulokkk . Pasal Family , Eyra tak mao cerita . Kang ada yang sebok jadi STALKER kang . HAHAHAHAAHAHAHAH .* Perasan gilaaaa doeee :p * Bla bla bla . mengarut je aku tahu . Kayy , first , I wanna to tell you guys about someone that I really love about her is her attitude . Who is she ? Kayy , scrolll ke bawahh kayy :D


Okayy-2 , si COMEL ini ialah NUR INSYIRAH MARDHIAH .Comel tak ? Hehe . Baru je Single nih . Hehe (: Okayy , I love to tell her my secret . She is a good listener . I love her kayy . Dont take her from me . Kami start berkawan since 2011 . That is our junior Year . HAHAHAHA . Yeahh ! masa sekolah rendah dulu , kawan jugak dengan dia , tapi taklah rapat macam sekarang . So , Eyra harap kitorang akan kekal berkawann selamanya . * kawan sampai mati * I hope that very muchh . 

So , who's Next ? Just Waitt n See (:




HOHO , sape tu ? kayy , aku tahu lahh ken , yang sebelah kiri tu tak cantik . Kay , now kita just nak cakap pasal yang sebelah kanan tu je , nama awek itu ialah NUR AINUL HAYANI . Hoho . Comell kan ? she also a good listener . I also like to tell her my secret . But , she will be the second person to know that . HAHAH . sorry kaayy :p She Still single . Dia setia menunggu PRINCE CHARMING dia tu . Ntah sampai bila lah nak tunggu tuu . Hadoiii . Pape pun , dia nih sporting . ILOVE HER xoxo



Next , this is NURUL NABILAH . Dia nih seorang yang extra sporting n perangai dia memang gilaa-2 . but , dia nih , suka buat sesuatu tanpa memikir risiko . Tuh je lah masalah dia . HAHAHA . n one more thing , dia nih kuat tacing orang nya . But , kitorang dah biasa dah . kadang-2 tu kitorang pujuk . Kadang-2 , biar je . Baik sendiri nanti . HAHAHA . nothing more about her , ILOVE YOU kawannn :D


HAHA . si gepeng ini pulaa namenya ATHIRAH . kami selalu panggil dia YOB ! act nama bapak dia sebenarnya . HAAHAHAH . dia tak kesahhh punn lah . Dia nih kecoh kalau orang buat kawan dia nangiss . Dia juga sporting orangnyaa . Dia juga merupakan , ustazah dalam group kami nih . Dia yang selalu nasihat kan kitorang . Act , dia pun buat jugak . HAHAHA . whatever it is , ILOVE HER TOO :D



last but not least , Eyra nak cerita pasal si tembamm kita nih . Yang sebelah kanan itu tawww . yang kiri itu gepeng . HAHAHA . Dia comel gila-2 taww . Kitorang suka picit Pipi dia yang tembamm itu . HAHA . dia juga pantang dicabar . Jangan lah korang cabar dia untuk tumbuk korang . Dia PASTI akan buat betol-2 punyaa . Tak tipuuu . sekali kena CONFIRM sakit wokkk ! HAHAHA . ILOVE HER :D

I REALLY HOPE THAT WE WILL BE FRIEND TILL THE WORLD END xoxo


Heyy All :)

Hai , Hello , Alohaaa :D Hey peeps . My name is Eirra Eirwani Bt Zamri . I am 14 y/o girl . Im from Shah Alam . I studied at SMK JALAN KEBUN . I LOVE JALAN KEBUN . HAHAHAHAAH . Kay-2 tahu name sekolah Eyra tak gempakk macam sekolah korang kan ? ingat Eyra kesahh ? Tak punn sayang (:
So , malas nak tulis panjang-2 , so , nak tahu lebih lanjut just add me as your friend at FACEBOOK . Just type Eyrra Eyrwany . Jangan lupa FOLLOW kayy . Thankyou sayang-2 semuaaa :*





Okayy-2 . mesty korang cakap BURUK / HODOH or bla bla bla kan ? 
Eyra Tak kesahh . hanya menjadi diri sendiri :D


Salam Maulidur Rasul (:

Heyy Readers , Eyra just nak ucapkan untuk semua UMAT ISLAM , SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL . Banyak-2 berselawat ye . Ingatkan perjuangan para pejuang ISLAM dan juga Nabi Muhammad SAW . Semoga kita bersama sama mengingati pengorbanan Rasulullah . ILOVE NABI MUHAMMAD SAW :D

Heyy ! New Blog Yeah :D

Asssalamualaikum :D 

Eyrra Here . Kayy , just wanna to say , WELCOME TO MY NEW BLOG YEAH ! 
Eyra buat blog baru nih  kerana satu sebab je , iaitu , blog Eyra yang lama-2 tu dah mental kowt . first-2 , tak boleh nak di EDIT . last-2 , blog tu tak boleh nak bukak langsung . Hadoii , sedih lah . Dah lah follower dah ramai . HAHAHA . ramai ? Perasaannn gilaa kan ? Kay-2 . takpe , so , Eyra harap Eyra dapat cantikkan blog nih n harap korang boleh follow ramai-2 kayy . Thankyou sayang-2 semuaaaa :*