Saturday, 4 February 2012

Awek-2 Comel :D

Hey There , Im Eirra (: kayy-2 , mengarut lettuw . hehe . today , Eyra nak story-2 pasal KAWAN Eyra pulokkk . Pasal Family , Eyra tak mao cerita . Kang ada yang sebok jadi STALKER kang . HAHAHAHAAHAHAHAH .* Perasan gilaaaa doeee :p * Bla bla bla . mengarut je aku tahu . Kayy , first , I wanna to tell you guys about someone that I really love about her is her attitude . Who is she ? Kayy , scrolll ke bawahh kayy :D


Okayy-2 , si COMEL ini ialah NUR INSYIRAH MARDHIAH .Comel tak ? Hehe . Baru je Single nih . Hehe (: Okayy , I love to tell her my secret . She is a good listener . I love her kayy . Dont take her from me . Kami start berkawan since 2011 . That is our junior Year . HAHAHAHA . Yeahh ! masa sekolah rendah dulu , kawan jugak dengan dia , tapi taklah rapat macam sekarang . So , Eyra harap kitorang akan kekal berkawann selamanya . * kawan sampai mati * I hope that very muchh . 

So , who's Next ? Just Waitt n See (:




HOHO , sape tu ? kayy , aku tahu lahh ken , yang sebelah kiri tu tak cantik . Kay , now kita just nak cakap pasal yang sebelah kanan tu je , nama awek itu ialah NUR AINUL HAYANI . Hoho . Comell kan ? she also a good listener . I also like to tell her my secret . But , she will be the second person to know that . HAHAH . sorry kaayy :p She Still single . Dia setia menunggu PRINCE CHARMING dia tu . Ntah sampai bila lah nak tunggu tuu . Hadoiii . Pape pun , dia nih sporting . ILOVE HER xoxo



Next , this is NURUL NABILAH . Dia nih seorang yang extra sporting n perangai dia memang gilaa-2 . but , dia nih , suka buat sesuatu tanpa memikir risiko . Tuh je lah masalah dia . HAHAHA . n one more thing , dia nih kuat tacing orang nya . But , kitorang dah biasa dah . kadang-2 tu kitorang pujuk . Kadang-2 , biar je . Baik sendiri nanti . HAHAHA . nothing more about her , ILOVE YOU kawannn :D


HAHA . si gepeng ini pulaa namenya ATHIRAH . kami selalu panggil dia YOB ! act nama bapak dia sebenarnya . HAAHAHAH . dia tak kesahhh punn lah . Dia nih kecoh kalau orang buat kawan dia nangiss . Dia juga sporting orangnyaa . Dia juga merupakan , ustazah dalam group kami nih . Dia yang selalu nasihat kan kitorang . Act , dia pun buat jugak . HAHAHA . whatever it is , ILOVE HER TOO :D



last but not least , Eyra nak cerita pasal si tembamm kita nih . Yang sebelah kanan itu tawww . yang kiri itu gepeng . HAHAHA . Dia comel gila-2 taww . Kitorang suka picit Pipi dia yang tembamm itu . HAHA . dia juga pantang dicabar . Jangan lah korang cabar dia untuk tumbuk korang . Dia PASTI akan buat betol-2 punyaa . Tak tipuuu . sekali kena CONFIRM sakit wokkk ! HAHAHA . ILOVE HER :D

I REALLY HOPE THAT WE WILL BE FRIEND TILL THE WORLD END xoxo


No comments:

Post a Comment