Sunday, 18 March 2012

ILOVEYOU FRIEND xD

Assalamualaikum . . . Eyra just nak share satu story pasal classmates Eyra . Eyra sayang dorang sangat-2 k ? *Girls only* kenapa korang tanya ? Meh sini , Eyra nak cite . Pernah sekali tu , Eyra menangis kat surau sekolah disebabkan sebab-2 yang tertentu . n then , bila dah start nangis , kawan-2 Eyra yang tgk , terus dtg dekat Eyra n tanya kenapa . Eyra tak sangka dorang caring pasal Eyra . n then , tiba-2 sorang kawan Eyra tu datang kat Eyra and dia cakap , ' Eyra , sorry aku tak dapat tolong , aku nak cepat , sorry sangat-2 k ? ' maksud kawan Eyra tu , dia mintak maaf sebab tak sempat nak pujuk Eyra . sebab dia nak pegi solat . Eyra gila-2 terharu dengar dia cakap macam tu . Eyra sayang dorang sangat-2 , even Eyra tak rapat mana pun dengan dorang . tapi , sikap caring dorang tu , memang buat Eyra cair . Eyra terharu gila . starting from that day , Eyra dapat tahu mana kawan yang LAYAK digelar KAWAN . Kawan masa susah dan SENANG .

#Last word from me to them : Korang , ILOVEYOU sangat-2 . Eyra sayang korang sampai mati tahu tak ? you guys , such a good friend of mine . Thankyou soooooooooo much babe :')#

5 months 17 days :'(

Okay , just nak bagitahu dengan BANGGA NYA , Eyrra Eyrwany sudah jadi JANDA ! HAHAHAHAHAHAHHAHAH . OKAY , KIDDING xD Eyra sudah single . mesti korang pelik kan , kenapa Eyra tak sedih ? Eyra pun manusia jugak . takkan tak sedih kowt . tipu la kalau Eyra cakap Eyra tak sedih . Eyra memang sedih , tapi , nak buat acane kan ? Dah orang tak sudi , nak buat acane . Eyra terima je la . OKAY . Eyra harap Eyra dapat ingat dia sampai bila-2 . ni la relationship paling lama setakat ni .

#Last word from me to him : Thankyou for being mine before , sayang#