Sunday, 18 March 2012

ILOVEYOU FRIEND xD

Assalamualaikum . . . Eyra just nak share satu story pasal classmates Eyra . Eyra sayang dorang sangat-2 k ? *Girls only* kenapa korang tanya ? Meh sini , Eyra nak cite . Pernah sekali tu , Eyra menangis kat surau sekolah disebabkan sebab-2 yang tertentu . n then , bila dah start nangis , kawan-2 Eyra yang tgk , terus dtg dekat Eyra n tanya kenapa . Eyra tak sangka dorang caring pasal Eyra . n then , tiba-2 sorang kawan Eyra tu datang kat Eyra and dia cakap , ' Eyra , sorry aku tak dapat tolong , aku nak cepat , sorry sangat-2 k ? ' maksud kawan Eyra tu , dia mintak maaf sebab tak sempat nak pujuk Eyra . sebab dia nak pegi solat . Eyra gila-2 terharu dengar dia cakap macam tu . Eyra sayang dorang sangat-2 , even Eyra tak rapat mana pun dengan dorang . tapi , sikap caring dorang tu , memang buat Eyra cair . Eyra terharu gila . starting from that day , Eyra dapat tahu mana kawan yang LAYAK digelar KAWAN . Kawan masa susah dan SENANG .

#Last word from me to them : Korang , ILOVEYOU sangat-2 . Eyra sayang korang sampai mati tahu tak ? you guys , such a good friend of mine . Thankyou soooooooooo much babe :')#

No comments:

Post a Comment