Wednesday, 11 April 2012

Aku sayang dia :*

Assalamualaikum korang . Amacam sehad ? today , Eyra mahu story pasal someone . nak tahu sapeee ? scroll ke bawah ::


Heyy semua , budak omeyy atas ni nama dia WAN AISHAH . Dia baik sangat . Dia baru form 1 . Dia junior yang baik . Eyra sayang dia sangat-2 . dia suka cerita masalah dia . Eyra suka tolong dia . Eyra dah anggap dia macam adik kandung dah . Eyra harap , hubungan erat kami akan berkekalan . Eyra sayang dia gila-2 laaaa . ILOVEYOU adik omeyy :*

:: Adik , akak harap adik kuat hadapi semua dugaan yang datang . Walau apa pun berlaku , akak tetap sayang dan akan selalu ada untuk adik . Akak sayang adik sampai akak MATI . ILOVEYOU :*




Next , this is NUR SALSHAMIRA . dia pun baik denga Eyra . Dia junior yang omeyy dah HOT . Eyra anggap dia macam adik kandung Eyra :) Eyra sayang dia :*

:: Adik , akak harap adik jumpa lelaki yang terbaik dalam hidup adik . akak tak suka tengok adik sedih sebab Lelaki . Akak sayang adik sampai MATI . ILOVEYOU :*

Tuesday, 3 April 2012

HAPPY BIRTHDAY xD


Assalamualaikum . Hai Comel , hai Handsome :') Hari ni hari istimewa taww . Hari ni birthday senior Eyra yang comel ni . COMEL TAK ? of course lah kan ? Nama dia IWANI . hari ni dia dah tua dah . dah 15 y/o . Alolo , dah 15 pun , still pendek lagi . pendek-2 pun comel . Hehehe . Kak wani ni senior yang paling Eyra sayang . Sporting gilaa ah . Mmmuahh :*

= Kak Wani , HAPPY BIRTHDAY xD semoga kak wani di-LONG kan umur and di-CHEAP kan rezeki . Eyra sayang kak wani . Mmmmmmmmmmmmmmmmmmuahh :*