Wednesday, 30 May 2012

HOLIDAY

Assalamualaikum and Hello guys . Lama bukan Eyra tak update blog ? so sorry k ? Im just a little bit busy with my life . lot of thing happened . kalau nak di LIST kan , memang tak habis rasanya . So , now im just wanna to share with you some story about bulan May . Oh God  , i love May so much . A lot of thing happened and some of the thing make me happy and sad . but , Eyra rasa bersyukur sangat , birthday yang ke-14 tahun ni , memang awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gila (Y) you know what ? tahun ni , a lot of present and suprises that I get . Terima kasih Ya Allah , kerana mengurniakan aku keluarga serta kawan-2 yang baik dan sweet macam mereka , mereka dan mereka . Eventhough , tahun ni merupakan tahun paling banyak aku diuji , tetapi pada bulan May Allah telah mengurniakan banyak kegembiraan kepada Eyra . Eyra bersyukur sangat sangat sangat . But , just one thing more that I really want , it is HIM  . maybe , I just dreaming about someone that never be mine . Nvm , I understand . Okayy , no more Sedih Sedih . Chill baby :)



No comments:

Post a Comment