Thursday, 16 August 2012

Eh , Ahad Rayaaa ? :O

Assalamualaikum and Hai Hai Hai . korang sihat tak ? Alhamdulilah Eyra pun sihat :) Hey hey , amacam persiapan raya ? Dah cukup ? Eyra belum lagii . tahun nih spirit nak raya takde sangat wooooooo . Sedih nak say goodbye to Ramadhan :'( Hmmmm , tahun nih korang balik mane haaa ? Eyra tahun nih balik Kelantan . Pagi raya baru balik . Hehehe , mama kata nak elak traffic jam . Alahai , layannn jeee . balik lambat boleh shopping last-2 minute kan kan ? confirm sale habissss . Wuuuuuuuuuuu ~ Eyra harap sangat , Eyra dapat lupakan semua masalah Eyra masa kat kampung . Dah tak nak ingat yang pahit , ingat yang sweeet sweeet je . Hehehe :) So , Eyra dah tak tahu nak taip apa , so SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN . Eyra mintak maaf sangat sangat kat korang semuaa , if ada buat salah , buat korang sakit hati or ada entry Eyra yang buat korang tersinggung . Maafkan Eyra . Eyra tahu Eyra banyak dosa dengan korang . Sekali lagi maafkan Eyra . Eyra harap kita dapat 0 - 0 balik k ? Let's start a new life yeahhh :D Iloveyouuuuu korang , thanks selalu support Eyra . Thanks dah maafkan kesalahan Eyra . Eyra hargai sangat sangat . So , papehal , just tinggalkan memo or whatever dekat shoutbox k ? Mmuuahhh :*

Saturday, 11 August 2012

BYE BYE RAMADHAN :(

Heyy , entry kedua for today . Ooppps , topic sedih lagii LOL . i bet ramai kowt yang tak sedih and tak sedar . Everyone always talking about RAYA RAYA AND RAYA . heyy , wake up guys ! Ramadhan dah sampai ke kemuncaknya . tinggal beberapa hari je lagi nak kumpul pahala banyak banyak . But , tipuuu lah kan kalau Eyra cakap Eyra tak fikir pasal raya . Eh , fikir jugak laaaaa , but still fikir pasal Ramadhan jugak . Tahun ni semangat nak raya tak berapa nak ada , sebab hmmmmmmmmmmmmmm . k nvm , let's talk about something else . so , baju raya coulour apa sayang tahun nih ? Kalau warna biru , kita geng . Hehehe . act tema family warna Merah , Eyra tiba-2 je sesat pilih warna biruu . well , ilove blueeee . Hewhew :D That's all , bye bye . Fly to twitter . Do follow me guys @Eirra_Eirwani ;) i will follow you back later , mention me k ? Thanks :D

AKU KUAT ^^

Hai and Assalamualaikum .
So wassup guys ? sihat ? Oh , Eyra pun sihat jugak . Cuma hati jeeee kurang sihat . Hewhew . Alahai , rindu ouh dengan blog kita yang burukkk nih . Sorry guys , dah lama tak update . malas + busy . busy ? mesti korang akan kata Eyra just bagi alasan busy je kan ? But , itu kenyataan nya . Eyra memang busy layan BF baru kitaaa . Iaitu TWITTER . Yeahh Yeahhh , now  i love twitter so fucking damn much . NO HATERS , NO GAME REQUEST AND NO NO NO . facebook menjadi semakin bosan bosan dan bosan . Err , but Eyra still on facebook sebab kita tak boleh lupa daratan kan kan kan ? Sebelum ada twitter kita bermula berjinak jinak dengan facebook . Bila dah ada twitter , facebook jangan dilupakan . Yeahh Yeahh (Y) back to the topic , AKU KUAT ? i bet you guys must wondering why the topic is sooooooooo sad ? Yess , SADLIFE is mine now . NO MORE HAPPINESS . you know why ? It all because of him . No , it's not his fault . But , it's the God fate . Now Eyra dengan dia cuma kawan . I repeat KAWAN . Err , yess memang orang lain akan cakap eyra beruntung , at least boleh kawan dengan dia . tak bermusuh dengan dia . But , bukan kawan pun sebenarnya . kalau kawan , at least dia akan call or text Eyra tanya khabar , but now ? Hmmm , it's nothing . No more text or call from him since 18 July 2012 . Oh , how could he is ? Hmmm , but bukan salah dia pun , dah ALLAH dah tentukan kami tak kekal lama . Okayy , Eyra redha . semoga Eyra kuat dan tabah . Guys , doakan Eyra pleaseeeeeee :) Oh Thanks comel Thanks handsome doakan Eyra . I really really appreciate that . Kbai . Salam Ramadhan ke-22 :)