Saturday, 11 August 2012

AKU KUAT ^^

Hai and Assalamualaikum .
So wassup guys ? sihat ? Oh , Eyra pun sihat jugak . Cuma hati jeeee kurang sihat . Hewhew . Alahai , rindu ouh dengan blog kita yang burukkk nih . Sorry guys , dah lama tak update . malas + busy . busy ? mesti korang akan kata Eyra just bagi alasan busy je kan ? But , itu kenyataan nya . Eyra memang busy layan BF baru kitaaa . Iaitu TWITTER . Yeahh Yeahhh , now  i love twitter so fucking damn much . NO HATERS , NO GAME REQUEST AND NO NO NO . facebook menjadi semakin bosan bosan dan bosan . Err , but Eyra still on facebook sebab kita tak boleh lupa daratan kan kan kan ? Sebelum ada twitter kita bermula berjinak jinak dengan facebook . Bila dah ada twitter , facebook jangan dilupakan . Yeahh Yeahh (Y) back to the topic , AKU KUAT ? i bet you guys must wondering why the topic is sooooooooo sad ? Yess , SADLIFE is mine now . NO MORE HAPPINESS . you know why ? It all because of him . No , it's not his fault . But , it's the God fate . Now Eyra dengan dia cuma kawan . I repeat KAWAN . Err , yess memang orang lain akan cakap eyra beruntung , at least boleh kawan dengan dia . tak bermusuh dengan dia . But , bukan kawan pun sebenarnya . kalau kawan , at least dia akan call or text Eyra tanya khabar , but now ? Hmmm , it's nothing . No more text or call from him since 18 July 2012 . Oh , how could he is ? Hmmm , but bukan salah dia pun , dah ALLAH dah tentukan kami tak kekal lama . Okayy , Eyra redha . semoga Eyra kuat dan tabah . Guys , doakan Eyra pleaseeeeeee :) Oh Thanks comel Thanks handsome doakan Eyra . I really really appreciate that . Kbai . Salam Ramadhan ke-22 :)

No comments:

Post a Comment