Thursday, 16 August 2012

Eh , Ahad Rayaaa ? :O

Assalamualaikum and Hai Hai Hai . korang sihat tak ? Alhamdulilah Eyra pun sihat :) Hey hey , amacam persiapan raya ? Dah cukup ? Eyra belum lagii . tahun nih spirit nak raya takde sangat wooooooo . Sedih nak say goodbye to Ramadhan :'( Hmmmm , tahun nih korang balik mane haaa ? Eyra tahun nih balik Kelantan . Pagi raya baru balik . Hehehe , mama kata nak elak traffic jam . Alahai , layannn jeee . balik lambat boleh shopping last-2 minute kan kan ? confirm sale habissss . Wuuuuuuuuuuu ~ Eyra harap sangat , Eyra dapat lupakan semua masalah Eyra masa kat kampung . Dah tak nak ingat yang pahit , ingat yang sweeet sweeet je . Hehehe :) So , Eyra dah tak tahu nak taip apa , so SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN . Eyra mintak maaf sangat sangat kat korang semuaa , if ada buat salah , buat korang sakit hati or ada entry Eyra yang buat korang tersinggung . Maafkan Eyra . Eyra tahu Eyra banyak dosa dengan korang . Sekali lagi maafkan Eyra . Eyra harap kita dapat 0 - 0 balik k ? Let's start a new life yeahhh :D Iloveyouuuuu korang , thanks selalu support Eyra . Thanks dah maafkan kesalahan Eyra . Eyra hargai sangat sangat . So , papehal , just tinggalkan memo or whatever dekat shoutbox k ? Mmuuahhh :*

No comments:

Post a Comment