Saturday, 15 September 2012

FRIENDS TILL JANNAH :*

Assalamualaikum . Hi Hi peeps :D Okayy , for today kita nak ceritaa nie . Okayy , lagi 2 minggu lagi untuk sampai ke tarikh penubuhan group A B C . Yeahhh , that's my group . A B C  is stand for Aku Budak Cool . Sounds funny right ? So what ? HAHAHAH xD so pada 30/9/2012 . Alhamdulillah , cukup setahun kami dah bersatu sebagai satu group yang gila gila . Macam-2 kami dah lalui bersama . Sampai tak ter-listkan . Kami pernah bergaduh , hampir berpecah dan macam-2 lagi . And Alhamdulillah , even kami pernah gaduh besar disebabkan tak tahan dengan sikap masing-2 , lastly , kami bersatu kembali . Kami selesaikan dengan cara baik . Kami berkumpul satu meja , then masing-2 akan cakap apa yang tersirat di hati masing-2 . apa yang tak puas hati . And , lepas dah dengar apa yang negative tentang diri sendiri , kami try untuk berubah . Then , kami kembali bersama . Everything kami buat bersama . Even kami class lain-2 , tapi kami tetap solat sama-2 , balik sama-2 . datang sch sama-2 . Sweeet kan kami ? K dah tahuuuuu xD HAHAHA . so , harap tahun nie dapat raikan setahun kami bersama dengan lancar :D Yeahhh , i love them so fucking them much :* scroll ke bawah yeahhh :D



Okayy , first of all this is Nurul Nabilah bt Abdul Kadir or nama popular dia Cik Nab :D Dia seorang yang sangat sporting dan gilaa gilaa . Kalau kawan dengan dia memang korang akan gelak tak henti-2 . Masalah dia ialah , dia suka touching dengan Eyra . Lahaaiiiiii :3


Hai , awek lawa nie nama dia kan kan Nur Insyirah Mardhiah . Nama glamour dia sardin . Eh ? mesti pelik kan ? Eh , ada kisah disebalik nama glamour dia tuh . Malas ah nak cerita :P awek lawaa nie single lagi tawtaw . Kesian dia kan kan ? Lawa tapi takde yang punya . Dia serik bercinta kerana sering kali dikecewakan . Ex dia tak guna , awek lawa pun nak curang lagi kan ? Err :3


Awek lawaa number 3 nie pulak nama dia Nur Ainul Hayani or nama glamour dia Nonol . Dia seorang yang pendek dan comel . dulu dia seorang yang pendiam but now , bukan main otai lagi k . HAHAHA :D


Si tembam ini pula nama dia Shariza . Dia sangat tembam dan sangat Hot k . Dia comel sangat sangat sangat . Ramai geram dengan pipi dia yang tembam tu . Hewhew xD


Okayy , si gepeng ini pula nama dia Athirah . dia yang sebelah kiri tu yee (: Dia lah si sepet aku . Selalu gaduh dengan aku pasal hal sepet . HAHAHA . dia ejek aku sepet , aku ejek dia sepet . Lastly , kene marah dengan Shariza . dia kata dua dua sepet . Err :3 Hahaha xD


Mereka jantung hati sayaa k . kepada sesiapa yang berjaya merompak hati mereka , tolong jaga baik-2 . jangan lukakan hati mereka , kalau tak . saya santau awak straight masuk kubur . Kbaii . Iloveyou till jannah :* 


No comments:

Post a Comment