Saturday, 15 September 2012

HI :*



Assalamualaikum . Hai Hai Hai awakkk :* Lama dah kan tak update blog ? Almaklum lah kan , saya kan PA Rosmah . Eh ? HAHAHAH . k merepek . So wassup guys ? sihat ? Eyra sihat jee . Alhamdulillah . So , for today , I'm wanna to tell you about what happened for the last few weeks . Okayy , pada 7 september . Eyra dan class Eyra yang tercinta buat farewell party for our beloved ustaz Ahmad yang dikhabarkan tidak akan mengajar kitorang lagi . Ouh , so sad . So , nak tengok gambar ustaz kami ? Scroll ke bawah pleaseeee :D

                               
See , our beloved Ustaz Ahmad . Orang sarawak weh :D



 The Girls with Ustaz . Peaceee :D



Syuhada with Ustaz . Okayy , semua jealous dengan Syud sebab dapat snap gambar dengan Ustaz macam nie . Ustaz buat muka comel ouh . jealous much :*


Party nie acah-2 jee sebenarnya . Ustaz tak jadi pindah pulak woii . HAHAHAHA . lawak siakk . Pengetua tugaskan ustaz supaya stay and ajar kitorang P.Islam . Wahh , ini yang best nie . Ustaz paling sporting pernah Eyra kenal . Beliau banyak simpan rahsia kelas kami . dan beliau bagi nasihat kalau sukakan seseorang , say these words to him/her " Saya suka awak , tapi saya taknak couple dengan awak " Okayy semuaaa ? ikut cakap ustaz k ? Heeeeeeeee , Ustaz Ahmad I really glad you came back to teach us . Thanks for being a good teacher and good friend to us . We love youuuuuuuuuu :*




No comments:

Post a Comment