Wednesday, 19 September 2012

Let Bygones Be Bygones :'/





Assalamualaikum . Wassup guys ? Okayy semalam berapa haribulan eh ? 18/9 kan ? Oh goshh , tarikh keramat buat Eyra . tarikh dimana kesedihan yang melampau :'/ kenapa ? it's because , on 18/9 it have been 2 months I lived without his love . Oh goshh , semalam Eyra happy gilaa kowt . sebab tak ingat langsung semalam berapa haribulan . Then , time buat essay Eyra tanya Atikah . " weh , harinie berapa haribulan ? " Atikah said " hari nie 18/9 " Me " Hah ? 18 ? " Eyra terus terdiam . terus takde mood . Hmmm , Ya Allah , cepatnya nya masa berlalu , dah 2 bulan Eyra hidup tanpa dia . Disebalik ayat " 2 months already I lived without your love " have thousands of meaning . maksudnya yang mendalam disebalik ayat itu ialah " 2 months already I've been hurt and suffered without your love " Oh Allah , I really miss him . sometimes i feel so stupid hoping we can get back like we used too , but sometimes i feel like he still love me like I do . Ya Allah , do give me sign . Did he really loves me ? Hmmmmm , Eyra still ingat , dia pernah cakap kat Eyra macam nie " Awak , saya harap hati awak macam hati saya , yang sentiasa sayangkan awak " Now , it;s my turn to say this word to you , " awak , saya harap hati awak macam hati saya yang sentiasa sayangkan awak dan still setia dengan cinta kita yang dulu " Ya Allah , sedihnyaaaaaa :'/ but I've to be strong right ? let bygones be bygones . but sometimes i feel lonely . Yess , I do miss you dear ex . Can you be mine back ? oh goshh , i'm just hoping for stupid damn thing that never be reality . Okay , I hope I can be as strong as my mother :') Please pray for me k . Iloveyou dear ex :*

No comments:

Post a Comment