Sunday, 16 September 2012

OLD FRIENDS , IMISSYOU :*

Assalamualaikum , Hai Hai Hai :*  second entry for today . Wanna to tell you about my old friends . Ilove them . Korang , aku tak pernah lupakan korang tawww . Korang sentiasa ada di hati aku . aku sayang korang sangat sangat . imissyou a lot babe (':


First of all , this is Amirah Aishah Bt Markom . She's my best friends . Dia cantik kan kan ? Ehh , mestilah , tengok kawan dia . Hewhew :D Myra , aku sayang kau sangat sangat weh . Aku sentiasa ingat kau . Kau sentiasa di hati aku . Jangan pernah kau terfikir aku akan lupakan kau . Takkan Myra . takkan . aku akan ingat kau selalu weh . iloveyou :*


Okayy , si comel ini pula nama dia Zora Tasya bt Khairi . Dia sangat tembam dan sangat comel . Hewhew :D Zora , aku ingat lagi , kau setiap kali kau nampak crush kau , mesti kau cekik aku . Lahaiiii , elak terputus je weh kepala aku . takpe-2 , aku halalkan je . HAHAHA xD



 Sorry if gambar tak clear sangat . Ni Eyra cilok drpd album orang . hewhew . From left , me , Nadiah and Norishah Izwani bt Ahmad Fauzi or nickname dia Noni . Noni nie suka buat lawak yang menyakitkan hati . even macam tuu , kadang-2 lawak yang dia buat lawak bodoh . HAHAHA xD tergelak aku weh .


Next , this is Syakirul Azim . Smart kan ? Ehemmm , biasalah , anak orang kaya woiii :D HAHAHA xD dia sangat sengal k , dan dulu Eyra selalu gaduh dengan dia . but now , semua dah matang , so , no more gaduh gaduh . HAHAHA xD berdamai :)


::: Korang , iloveyou tawtaw . remember me always and please remember that I'll never forget you guys , you are my friends and will always be my friends . Iloveyou till Jannah :*



No comments:

Post a Comment