Monday, 17 September 2012

WHY ?


Assalamualaikum awak :*  so wassup ? sihat ? Okay , Eyra pun sihat . So today , I'm just wanna to tell you about myself . Okay , lepas 18 Julai 2012 , Eyra rasa diri Eyra dah lain . kenapa ? i don't know why . sekarang nie kan , Eyra rasa terlalu lalu malas nak text or call kawan kawan kalau takde hal penting . Rasa macam , setiap kali ada orang text , rasa macam err " malasnyaaa nak layan , kenapa kau text aku " itulahh kata-2 yang selalu Eyra cakap . But bila dapat text daripada dia , Eyra rasa excited gilaa gilaa . OMG , OMG ! Why do i'm acting like this ? Why ? So , kepada sesiapa yang text or call eyra , sorry sangat sangat sangat , Eyra just takde mood and rasa annoying dengan diri sendiri . Please faham keadaan Eyra . Lagi lagi kalau yang text tu Lelaki , I'm damn serious , Eyra gilaa gilaa malas ouh . So sorry guys , Im so sorry . Please understand my problem :/ tengok gambar tuu ? muka serious kan ? Masa tuh Eyra tengah marah dengan diri sendiri . why ? Sebabnya , Eyra rasa diri Eyra bodoh sangat sebab still mengharapkan dia . perlu ke Eyra terus berharap pada Dia ? Sometimes dia bagi Eyra harapan , but sometimes Eyra rasa dia macam malas nak layan Eyra . Ya Allah , do forgive my sins , please give me sign . I need you help dear ALLAH :'/

No comments:

Post a Comment